Nej jag vet…

Det har inte hänt så mycket här på ett tag, jag vet. Inte för att jag inte pysslat nåt, jag har bara inte haft lust att blogga. Är väl inte så mycket mening i det.

Men livet går på som vanligt. Skolan är nice. Metallkonservering är rätt kul, konstigt nog, men lite komplicerat (elektrokemi, ugh!).

Har som vanligt tusen projekt på gång. En ny vikingaklänning ligger på golvet och skäms, tillsammans med lite ulltussar. Fler stickprojekt än det går att räkna, handfärgad BFL från Tina på spinnrocken… och det är bara en bråkdel. Började sticka på Industrial Skies för ett tag sen, med växtfärgat garn (valnöt och al). Har kommit kanske halvvägs, men har inte rört den på ett tag. Ett par nålbundna vantar ligger och väntar på att få tummar…

Mitt mest ambitiösa projekt just nu är kanske den här filten. Blev att jag började av en slump för att jag hade ett nystan hemma och så kom jag på att det var utmärkt tåg- och föreläsningspyssel. Virka är egentligen inte min grej, men jag lyckas göra en ruta på en halvtimme. Lagom delmål, och jag har faktiskt gjort drygt hälften av alla rutor redan (minns inte när jag började, men det var efter jul iaf). Lär väl tröttna tills den ska virkas ihop.

Blir inga bilder idag. Det är tråkigt att ta kort.

Annonser

Om zhunee

Ull i alla former... Samt diverse andra textilhantverk, det är vad som fyller mitt liv i den till synes evighetslånga väntan på jobb. Visa alla inlägg av zhunee

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: